Вятър със скорост до 24 метра в секунда ще духа в Русе

1
Обявиха жълт код за почти цяла България
Обявиха жълт код за почти цяла България

Обявиха жълт код за почти цяла България

От НИМХ обявиха жълт код за силен вятър в 25 от 28 области на страната. Предупреждението за опасно време не важи само за Смолян, Кърджали и Хасково.

В Русенско през деня ще духа силен северозападен вятър. През нощта срещу понеделник ще нахлуе силен вятър от север-североизток със скорост до 24 m/s.

Днес след обяд от север-североизток облачността ще започне да се увеличава, значителна ще е през нощта срещу понеделник в източната половина от страната и на отделни места там ще превали слаб дъжд. След обяд със силен вятър от северозапад, през нощта срещу понеделник в Източна България от север-североизток ще нахлува студен въздух. Дневните температури все още ще са високи, максималните ще бъдат между 24° и 29°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Indianec v BG
    Ами ще духа - октомври е. Очаквайте "тайфуни с нежни имени" - хем демократични, хем носещи евро/еврейски ценности. Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари