Вячеслав Володин: Вашингтон и Брюксел са виновни за смъртта на Навални

3
Причината ще бъде установена от съдебномедицински експерти и следствието", отбеляза председателят на руската Дума
Причината ще бъде установена от съдебномедицински експерти и следствието", отбеляза председателят на руската Дума Снимка: duma.gov.ru

Причината ще бъде установена от съдебномедицински експерти и следствието", отбеляза председателят на руската Дума

Причината за смъртта на Алексей Навални ще бъде установена от съдебно-медицински експерти и следствието, но тя е изгодна на политиците от страните от колективния Запад, които са взели „огромен брой неуспешни решения“ и сега са се вкопчили в постовете си. Това мнение изрази председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, цитиран от ТАСС, предаде БТА.

"Вашингтон и Брюксел са виновни за смъртта на Навални. Причината ще бъде установена от съдебномедицински експерти и следствието", отбеляза Володин в канала си в „Телеграм“.

Според Володин, още преди да бъдат изяснени причините за смъртта, обвиненията и изявленията на политици и ръководители на неприятелски държави започват да звучат като копия под индиго. Въпреки това, подчерта говорителят на Държавната дума, „първо трябва да отговорим на въпроса: кой има полза от смъртта на Навални днес?“

„Всички те, имената им са добре известни: от генералния секретар на НАТО и ръководството на САЩ до [германския канцлер Олаф] Шолц, [британския премиер Риши] Сунак и [украинския президент Володимир] Зеленски, са виновниците за смъртта на Навални. Именно на тях, които взеха огромен брой неуспешни решения и са се вкопчили в заеманите длъжности, неговата смърт е полезна“, подчерта Володин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    до 1
    ахахахаха боже колко мъка има на този свят. вярваш ли си на глупостите? Руснаците сполучили, прочети книгата на Литвиненко, а страхливия руски народ го съжелявам, докараха до там да няма право да казва думата "война" . типично руско стадо
  • 4
    1
    Иванов
    Колкото и парадоксално да звучи, смърта на Навални не обслужва Путин. Обслужва така наречения колективен запад, който беше е в паника как да се измъкне от Украинското блато, без сериозни поражения. Сега затъна още повече. Да върнем малко лентата назад. Какво си мислеше колективния запад, когато през 1991 година хвърлиха неопитните руси в капиталистическото блато. За да ме разберете, ще дам пример: чух го от работник, който посети САЩ през 1991 година, на гости на своя брат, избягал като младеж през българо-югославските събори на границата. Брат му се оженил в САЩ, има деца. И когато нашия пита брат си дали да не изпрати децата си за ваканцията, за да се запознаят с братовчедите си, брат му от САЩ казва: "В никакъв в случай. Те не са израснали тук и не познават подлостта на лъскавите опаковки." Така стана и с Русия. Хората, все още гордейки се с победата си във Втората световна война, се оказаха губещи и вместо САЩ и Европейските държави да се опитат да приобщят това население тръгнаха да го ограбват. И руснаците си поискаха твърдата ръка, сиреч Путин. Същото като у нас - с какъв процент Борисов чрез 2009 спечели изборите, но за разлика от Русия, нашия избор се оказа мекушав. Дали защото все още се мечтае, че един ден Борисов ще стане мъж, той печели изборите. А виж, руснаците случиха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари