Всичко се проваля заради българския елит

0
Каквото и да създадеш в България винаги опираш до въпросните идиоти, наречени бизнес елит. Те съсипват страната ни, народа, всичко
Каквото и да създадеш в България винаги опираш до въпросните идиоти, наречени бизнес елит. Те съсипват страната ни, народа, всичко

Главната редакторка на спиращото да излиза от юли ляво списание A-specto Калина Андролова публикува на страницата си в социалната мрежа остро критичен текст, срещу българските елити.

Журналистката ги обяви за селекция на убития премиер Андрей Луканов, признавайки, че са произлезли от комунистическата номенклатура:

„Тежкият проблем на България са т.нар. елити. Бизнес елитът на държавата ни произлезе от комунистическата номенклатура и селекцията на Луканов, затова е изключително некадърен, некомпетентен и прогнил.

Това са хора, за които бизнесът е мутренска дейност и низки страсти. Нищо смислено не може да се произведе в България. Каквото и да създадеш в България винаги опираш до въпросните идиоти, наречени бизнес елит. Те съсипват страната ни, народа, всичко. Никаква геополитика, Америка, Русия, ЕС... Всичко се проваля заради българския елит, селекциониран от бай ти Луканов... Луканов беше убит, но селекцията му живее и унищожава бъдещето ни.”

Андролова, която не крие симпатиите и пристрастията си към социалисти и русофили открито напада архитекта на прераждането на БКП в БСП като дори признава, че не геополитиката е причината за провала ни, дори Америка и ЕС нямат вина. Стрелите и са насочени главно към бизнес елита, който съсипвал всичко.

Критиките си към бизнеса Андролова отправи само часове преди да обяви официално: „Закриха A-specto!” Явно селектираният от Луканов бизнес е изоставил изданието им без необходимото финансиране, а в неговият идеологически кръг бяха и Петър Волгин и шефът на кабинета на Румен Радев Иво Христов.

За много от българските левичари Луканов продължава да бъде удобното оправдание за всички провали, но те отказвали да видят и признаят, че проблемът за нереформираните елити се корени в руските им зависимости.

Източник: Faktor.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари