Ако БСП не може да спре диващината ГЕРБ, да върви по дяволите!

0
България се срива и от десетилетие няма нито икономика, нито здравеопазване, нито образование, нито сигурност, нито някакъв международен авторитет
България се срива и от десетилетие няма нито икономика, нито здравеопазване, нито образование, нито сигурност, нито някакъв международен авторитет

След броени часове БСП ще си избира нов председател или ще преизбере стария си председател. Това сигурно е важно и значимо за БСП. И не само за БСП.

Аз не съм делегат на тоя конгрес, не съм чен на БСП и дори не съм симпатизант на БСП. Аз съм само симпатизант на вероятната възможност БСП да активира истински десните хора, да активира онези, които не одобряват имитацията в политиката, да отстрани от власт ГЕРБ и ортаците им, които съсипаха България за 10 години.

Аз съм симпатизант на възможността БСП да се покае, че създаде ГЕРБ като дериват на БКП, да си признае тая вина и отговорност и да се мобилизира, за да поправи грешката си, ако иска

България все пак да я има.

Аз съм симпатизант на волята на БСП да разкара ГЕРБ от политическата сцена и от управлението на България, защото, макар и само от официалните източници за информация, виждам, че България се срива и от десетилетие няма нито икономика, нито здравеопазване, нито образование, нито сигурност, нито някакъв международен авторитет и значение дори в региона на Балканите, а населението на България е подложено на безпрецедентен за историята ни геноцид, разпад и всеобща развала на държавата.

Аз съм симпатизант на идеята останките от някогашната България да бъдат съхранени и да се превърнат във фундамент на възраждане и реставрация на нормалното.

Аз съм симпатизант на идеята БСП да се отърве от ренегатите, които я дърпат назад, към пропастта и безвремието, предречени от управлението на ГЕРБ и, ако може, да защити останките от суверенитета на българския народ.

Аз не съм член и симпатизант на БСП, нито съм делегат на конгреса, на който ще се избира или преизбира председателя на тая партия и ми все едно кой ще бъде избран или преизбран. Ако БСП не успее да отстрани и неутрализира ГЕРБ завинаги, вкл. и в своите редици и ако БСП не успее да стори това, ще бъда един от първите, които ще хвърли камък и срещу вас и ще ви прокълна да изпаднете в забвение. Но тъй като не съм член на БСП и делегат на конгреса, няма да кажа нищо повече. Ако БСП не може да си избере ръководство, което да ликвидира ГЕРБ, значи за нищо не става. Ако БСП допусне в ръководството си колаборационистите на ГЕРБ Гергов, Станишев, Дъбов, Пирински, Божинов, Янков и компания, защо трябва да я има БСП?

Ако БСП не може да спре диващината ГЕРБ, да върви по дяволите!

Толкова.

Любо КОЛЬОВСКИ, десен човек, гласувал няколко пъти за БСП заради заграбеното дясно пространство от имитация, от най-чудовищната трансформация на БКП

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари