Всички пасажери на изчезналата подводница са загинали

0
Части от подводницата са намерени на 500 м от "Титаник"
Части от подводницата са намерени на 500 м от "Титаник" Видео: NOVA

Части от подводницата са намерени на 500 м от "Титаник"

От OceanGate - компанията собственик на подводницата, потънала в Атлантическия океан, обявиха, че всички петима на борда са загинали.

Смятаме, че нашият главен изпълнителен директор Стокън Ръш, Шахзада Дауд и синът му Сюлеман Дауд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наржоле за съжаление са мъртви”, започва позицията, предаде NOVA.

Dirty Dozen Productions / OceanGatе

Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните семейства в този трагичен момент. Скърбим за загубата на живот и радостта, която те носеха на всички, които ги познаваха”, добавят от OceanGate.

Цялото семейство на компанията е дълбоко признателно на всички, които предоставиха ресурси и работиха усърдно по тази мисия”, се казва още в позицията.

Части от подводницата са намерени на 500 м от "Титаник"

Отломките, които бреговата охрана на САЩ намери в Атлантическия океан, са от изчезналата преди дни туристическа подводницаТитан”. Те са от външната част на корпуса. Това съобщава CNN, позовавайки се на документ, с който разполага. Новината беше потвърдена и на специален брифинг на американската брегова охрана.

Тази сутрин дистанционно управляем плавателен съд намери задната опашка на подводницата на 650 фута от отломките от „Титаник”. Впоследствие бяха намерени и допълнителни отломки. Те отговарят на описанието на подводницата. От името на Бреговата охрана изказвам съболезнования на семействата на починалите. Надявам се, че това осигурява някакъв покой на душите им”, каза на специален брифинг контраадмирал Джон Мартъл.

Дистанционно управляемите съдове обаче ще останат на място и ще продължат да събират доказателства. "Намерихме 5 големи отломки, които смятаме, че са от подводницата. Открихме голямо поле с отломки и намерихме предната част на камерата, което доказва, че е имало катастрофално събитие – имплозия", заявиха още американските власти.

Компанията собственик на плавателния съд заяви, че и петимата пасажери са мъртви и изказа съболезнования на близките им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Иван
    А,бе защо ни занимавате с тези идиоти!Явно си нямат проблеми и си ги сьздават сами!Болни мозъци!
  • 12
    2
    Хммммм
    Абе голяма смъртност при милиардерите настана в последно време.
  • 2
    1
    афсдафс
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари