Откриха отломки в района на издирване на подводницата „Титан”

0
Кислородът в подводницата свърши
Кислородът в подводницата свърши Снимка: OceanGate via Alamy

Кислородът в подводницата свърши

Открити са отломки в района, където подводни роботи издирват подводницата "Титан". Мястото е близо до потъналия кораб "Титаник". Информацията е на американската брегова охрана, цитирана от БНТ.

Днес следобед изтече последното от четирите денонощия, през които хората в подводницата разполагаха с кислород. Трескавото претърсване по въздух, по вода и под вода в обширния район край останките на кораба "Титаник" не спира.

В акцията беше включена още техника, като един от специалните подводни роботи вече е стигнал до дъното в района, където се предполага, че е "Титан".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари