Все още няма и следа от Ивана

0
Полицията в Дупница издирва 17-годишно момиче
Полицията в Дупница издирва 17-годишно момиче Видео: NOVA

Полицията в Дупница издирва 17-годишно момиче

Тя е в неизвестност от 22 февруари късно вечерта, когато родителите ѝ са съобщили в полицията, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите предприели незабавни оперативно-издирвателни действия.

Ивана била на училище в четвъртък. След края на учебния ден оставила телефона си в класната стая и оттогава е забелязвана няколко пъти на камерите на хранителен магазин. Това обясни в ефира на „Събуди се” по NOVA кметът на града Първан Дангов. „Проблемно дете е в семейството, консултирана е с лекар”, така градоначалникът отговори на въпроса дали момичето има психически проблеми.

Изграден е оперативен щаб за координиране на действията по издирването в РУ на МВР Дупница. В екипите са включени освен служители на областната дирекция, доброволни от ДФ към Община Дупница, ППС и служители на жандармерията.

Издирвателните действия се осъществяват на територията на община Дупница и продължават и в момента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари