Вече 11-ти ден продължава издирването на Ивана

0
17-годишното момиче е в неизвестност от 22 февруари
17-годишното момиче е в неизвестност от 22 февруари Снимка: Личен архив

Трябва да има радиомълчание по темата, защото явно случаят не е толкова лесен за развръзка, заяви кметът на Дупница Първан Дангов

И днес - в празничния ден, ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, казаха от полицията. Момичето е в неизвестност от 22 февруари - вече 11-то денонощие.

В операцията се включват полицаи, жандармеристи, по своя организация, и доброволци. На тоя етап не се предвижда спиране на издирването, макар че досега няма никакъв резултат и някаква информация за Ивана, казаха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил, предаде БНР.

Проверяват се всички подадени сигнали. Някои от местностите и обекти край Дупница са проверявани по два-три пъти. Особено района на Дренския рид над града, при параклиса "Св. Спас", поречието на река Джерман.

"Няма нищо ново. Единственото, което съм коментирал, е, че трябва да има радиомълчание по темата, защото явно случаят не е толкова лесен за развръзка", заяви кметът на Дупница Първан Дангов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари