Времето в сряда предимно облачно и хладно

0
Повече за времето може да намерите на  http://vreme.to
Повече за времето може да намерите на http://vreme.to

Без съществена промяна на времето в сряда. Ще се задържи предимно облачно, хладно, на места в Северна България и студено. Над източните и централни части от страната ще превалява дъжд, а най-голяма вероятност за разкъсвания на облачността ще има в Западна България. В крайните източни и централни южни райони вятърът ще е до умерен от североизток-север. Максимални температури от +7° до +14°, на места в Северна България до +6°.

Планините. Облачно с превалявания от дъжд и сняг, около и над 1800-2000 метра – сняг. Дневните температури до 1800 метра ще са в границите +8° и 0°, по върховете – до около -4°. Там вятърът ще бъде до умерен от юг, в по-ниските части – от югоизток-изток.

Европа. Все така ветровито ще остане над северните части от континента. Дълбок циклон определя времето там, носейки мрачно, дъждовно време. Над Централното и Източно Средиземноморие също ще има часове с валежи, очакват се и гръмотевици. Пореден хубав ден за Югозападна Европа. Ще е слънчево, с малко облаци и максимални температури до +20°, в някои райони до и над +25°.

Повече за времето може да намерите на  http://vreme.to

Източник: vreme.to
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари