Времето остава облачно и дъждовно

0
Ще има условия за краткотрайни мъгли или ниска облачност. Ще продължи да духа слаб северозападен вятър
Ще има условия за краткотрайни мъгли или ниска облачност. Ще продължи да духа слаб северозападен вятър

Ще има условия за краткотрайни мъгли или ниска облачност. Ще продължи да духа слаб северозападен вятър

През нощта срещу сряда ще преобладава разкъсана висока облачност. В сутрешните часове отново в равнините и котловинните полета ще има условия за краткотрайни мъгли или ниска облачност. Ще продължи да духа слаб северозападен вятър, информира Meteo Balkans.

Очакваните минимални температури ще са между минус 2°С и плюс 3°С, по-топло ще бъде в Централна България и по Черноморието - около 4-6°С.

През деня във сряда ще преобладава променлива облачност. Очакват се слаби валежи над планинските райони от Западна и Централна България.

Ще духа слаб западен вятър, но с тенденция да се ориентира от северозапад. Привечер от северозапад ще започне разкъсване на облачността.

Максималните температури през деня ще останат без промяна и ще са между 7°С - 11°С. По-високи над крайните северозападни райони - до 14°С.

Времето в София

През нощта срещу сряда ще преобладава облачно време. В сутрешните часове и със слаби валежи от дъжд. Температурите ще се задържат без съществена промяна, като минималните ще достигнат до плюс 1-2°С. Ще духа слаб западен вятър. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Очакваните максимални температури ще са между 8-9°С.

Времето по планините

През нощта срещу сряда ще преобладава облачно време. Очакват се валежи от дъжд, а над 1900-2000 м и от сняг. Ще духа силен северозападен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра надморска височина ще е около плюс 4-5°С, на 2000 метра - около минус 2°С.

Времето по Черноморието:

През нощта срещу сряда ще преобладава променлива облачност, а в сутрешните часове и мъгливо. През деня ще е предимно облачно със слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен югозападен вятър. Късно след обяд валежите ще спират.

Минималните температури ще са между 3-4°С. Максималните ще достигнат стойности - до 10-11°С.

Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици: (очаква се замърсявания )

Очакваме повишаване на нивата на фини прахови частици в сутрешните и вечерни часове над по-големите градове. Стойностите ще са между 90-150мкг/м3 при норма около 50 мкг/м3.

Пътна информация:

Не се очакват проблеми!

Времето на Балканите:

През следващите 24 часа полуострова ще попада под влиянието на серия от студени фронтове, но към нашата ще се размиват. Очакват се валежи от дъжд над крайните северозападни и западни райони от полуострова. Над централните и южни райони от полуострова, облачността ще се задържи разкъсана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари