Володимир Зеленски: Успехът на Украйна в битката за Черно море ще остане в историята!

0
Колосалните постижения на нашия народ, на всички наши войници, просто се приемат за даденост, заяви президентът на Украйна
Колосалните постижения на нашия народ, на всички наши войници, просто се приемат за даденост, заяви президентът на Украйна

Колосалните постижения на нашия народ, на всички наши войници, просто се приемат за даденост, заяви президентът на Украйна

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви снощи, че силите на Киев ще успеят в своята борба в бъдеще, особено в района на Черно море, въпреки че в момента ситуацията на фронта е трудна, предаде ДПА.

"Съвременният свят е създаден така, че да свикнем с успеха твърде бързо. Когато агресията започна с пълна сила, много хора по света очакваха, че Украйна няма да издържи", каза Зеленски в ежедневното си обръщение късно във вторник.

"Междувременно колосалните постижения на нашия народ, на всички наши войници, просто се приемат за даденост. Успехът на Украйна в битката за Черно море ще остане в историята, дори и да не се обсъжда много в момента", каза Зеленски, цитиран от БТА.

Русия започна пълномащабната си инвазия в Украйна през февруари 2022 г. Сега Киев се опитва да освободи всички области, окупирани от силите на Москва, включително Крим на Черно море, който беше незаконно анексиран от Русия през 2014 г., припомня ДПА. Сраженията по фронтовата линия обаче са тежки, особено в източната част.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До путлеристкия малоумник под...
    Ама ти си направо за говорител на Кремъл - нямало битки, т.е. несъществуващи битки, така ли? Ти задмина и Песков и Захариева. Ама айде при тях е съчетание на алкохолизъм с робско раболепие. И те твърдяха, че няма да нападат Украйна, че не са нападнали Украйна, а че се "защитават" от украинскита "агресия". Невярно и изкривено, но поне признават че има битки. Ама ти или си прекалил с парцуцата или нещо доставчика на бяло ти е объркал дозата, за да твърдиш ме в Украйна има "несъществуващи" битки. Нещо в последно време почвате да ме побърквата - не е съществувало турско робство - не е имало геноцид над българската интелигенция след 1944 година; но това сега с несъществуващите битки в Украйна надмина всякакви граници. Иди се прегледай при д-р Матева, ама май вече си направо за доктор Гълъбова при по-тежките случаи. Освен с "професионализма" си, тя ще ти помогне и по партийна линия, нали и тя като теб повтаряте малоумните твърдения на нашия зеленочорапник.
  • 2
    4
    ха,
    че на Украйната остана ли и ВМФ?!? Последния мисля го потопиха преди три-четири месеца, някой си олигофрененко?!?
  • 3
    3
    фена на Путин
    На този са му подсипали фентанил в бялото и съвсем е шизофренясал в омразата си. Горкият глупак. Ще умре, като Хитлер в някой дупка водейки несъществуващи битки и чакайки на поредната доставка на фантастични оръжия с които ще смаже москалите.
  • 13
    2
    Нахуйника зеле
    Ааа тоз неокъпания друсалник още се вживява па президент! Нахуй пизда бляд!
  • 16
    1
    Аааа,
    Тя и усрайна ще остане в историята като 51-вият американски щат, управляван от най-тъпия президент-наркоман!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари