Володимир Зеленски се срещна със сина на американския милиардер Уорън Бъфет

0
Двамата са обсъждали различни начини за помагане на страната да се възстанови
Двамата са обсъждали различни начини за помагане на страната да се възстанови

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че се е срещнал със сина на американския милиардер и филантроп Уорън Бъфет

Срещата е била днес в Киев и двамата са обсъждали различни начини за помагане на страната да се възстанови, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Дискутирахме помощта, която ще е ценна за нашата държава. Аз му предложих възможност да се присъедини към проекти за възстановяване на напоителната система в Одеска област, за подкрепа на нашия народ и за разминиране", каза Зеленски в Туитър относно срещата си с Хауърд Бъфет.

Неговият баща Уорън Бъфет е директор на конгломерата "Бъркшър хатауей" и ръководител на фондацията "Хауърд Дж. Бъфет", която сама се представя като една от най-големите благотворителни фондации в САЩ. Тя имаше авоари в размер на 529 милиона долара към края на 2020 г. и в сайта си пише, че нейни приоритети са глобалната хранителна сигурност, обществената безопасност и смекчаването на последиците от конфликтите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Анонимен
    Световните хиени усилено се навъртат да плячкосат ,каквото могат от Украйна , преди продажното Украинско правителство да изчезне в небитието.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари