Започна срещата между Петков и Зеленски

0
Двамата политически лидери разговарят в Киев
Двамата политически лидери разговарят в Киев Видео: NOVA

Двамата политически лидери разговарят в Киев

Започна срещата между българския премиер Кирил Петков и украинския президент Володимир Зеленски, съобщават от Министерския съвет.

Двамата лидери разговарят в Киев, където делегация от нашата страна е на официално посещение.

Очаква се след срещата Петков и Зеленски да дадат брифинг.

По-рано през деня българските представители посетиха градовете Бородянка, Буча и Ирпен. 

"Пълен ужас, мирни граждани стават мишени. Не е човешко да останем несъпричастни към такава трагедия", коментира Петков по повод идеята България да окаже военна помощ на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    ;'';';';';
    Този национален предател про100 к!р0 ще затрие България, но ще угоди на изчадията на сащ! Напусни България, про100 к!р0! Българските граждани се дистанцираме от чужденеца про100 к!р0 и искаме да му бъде отнето българското гражданство! Българските граждани искаме да изпратим венна помощ на Русия!
  • 7
    3
    Тъп
    Най тъпия по тъп сме нямали какво още трябва че да го изритаме . А украйнците да дават оценка на техния президент не на нашия техния да върви на х...й не нашия .
  • 7
    2
    сащнически хибрид, подай...
    сащнически хибрид, подай оставка и марш в сащ, чиито интереси защитаваш! България е на българите! България не е на предателите, България не е на сащ! Оставка!
  • -5
    1
    Путя на _)_
    А Путлер може да си говори само с президента на Еритрея, Ким и Вучич!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари