Володимир Зеленски: Доставката на изтребители Ф-16 е сигнал, че Русия ще загуби

1
Русия ще става по-слаба и още по-изолирана, каза украинският президент
Русия ще става по-слаба и още по-изолирана, каза украинският президент Снимка: Фейсбук

Русия ще става по-слаба и още по-изолирана, каза украинският президент

Доставката на изтребители Ф-16 за Украйна ще бъде сигнал, че Русия ще загуби от агресията си и колкото по-бързо се осъществи едно решение за самолетите, толкова по-добре, заяви снощи украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс и БТА.

"Още първият украински Ф-16 ще бъде един от най-силните сигнали от света, че Русия само ще загуби от агресията си. Тя ще става по-слаба и още по-изолирана", каза Зеленски в традиционното си вечерно видеообръщение, цитиран от агенция Укринформ.

"Главното е бързината при обучението и снабдяването, т. е. времето, което ще мине от вземането на решенията до реалната защита на нашето небе", подчерта той.

Зеленски отбеляза, че вчера се е състояла първата му среща с началник-щабовете след всички важни посещения, срещи и решения в областта на отбраната, по които Украйна работи от дълго време с партньорите си, най-вече във връзка с коалицията за осигуряване на изтребители за Украйна.

"Правим всичко възможно да намалим времето до резултата, да видим нови и мощни самолети с украински пилоти в украинското небе", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Orban
    Само Ф16 не са падали в усрайна. Нова мишена ще имат руснаци! Стана модерно да се тества издръжливостта на ядрената сила. Засрамете се малко и спрете да наливате
  • 0
    8
    Стоян Георгиев
    Къде ще кацат самальоти бре резак?
  • 1
    7
    фена на Путин
    Усрайна е свършена КОЧИНА ! ! ! Путин се изходи на "териотията" и. Натори я с нацистките трупове, прокомпостира ги. От отрепки ги превърна в полезна тор. Облагородява я и в момента ! Нямало е такова нещо, като териториална цялост на усрайна. Всичката инфраструктура е построена от братята. Украинската сган само хава на аванта направеното, ток, газ, нефт.... всичко. Дължи 2 милиарда за окраден газ, лапа транзитни такси за газ и петрол от братята с жадна човка. Няма такова животно, като украйна. Всичко е създадено от брадър рашънс. Крепко здраве на Владимир, изцелителят на фашистките отпадъци, лидерът на семейната ценност, православното християнство и взаимното уважение, стожерът на значението на думата СУВЕРЕНИТЕТ ! ! !
  • -1
    6
    дя
    Достоен лидер, който ще доведе своят народ до победа. Успя да обедени около себе си целият цивилизован свят срещу мракобесните руски диваци. Всеки, който си е имал някаква работа с руснаци е наясно за какви отвратителни боклуци става дума.
  • -3
    5
    123
    Бесарабския умирисан гладен трол яко вилнее по минусите. Жалка отрепка. Сигурно обикаля двайсе безжични мрежи и сменя айпитата само и само да вдигне на спинозната кочина украйна измисления рейтинг.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари