Волейболни ентусиасти от Русе събират средства за Георги Колеолов

0
В благотворителния турнир се включиха осем отбора, а средства за лечението на Георги се събират и по банкова сметка
В благотворителния турнир се включиха осем отбора, а средства за лечението на Георги се събират и по банкова сметка

В благотворителния турнир се включиха осем отбора, а средства за лечението на Георги се събират и по банкова сметка

Волейболни ентусиасти от Русе събират средства за мъж с онкологично заболяване.

В благотворителния турнир, в помощ на Георги Колеолов от дунавския град, се включиха осем отбора - Мераклиите, Арена, Смелите тигри, Костенурките нинджа, Епик Тийм, Подводница и младшата възраст на Дунав. Гостува и отбор от Свищов, съобщи BGvolleyball.com.

Класиране:

1. Дунав

2. Подводница

3. Костенурките нинджа

45-годишният Георги е съпруг и баща на две момиченца на 5 и 14 години. През 2020 година, след силно главоболие и загуба на баланс, той бива диагностициран със злокачествен мозъчен тумор. Последват множество операции на мозъка за отстраняване на туморното образование в България. Проведените лъче- и химиотерапии в София не дават резултат, а прогнозите на докторите не били никак добри. Лекарите у нас вече нямат възможност да спрат хода на болестта, от която страда Георги, което налага семейството му да потърси лечение в Турция.

Надежда им дава клиника Анадолу, близо до мегаполиса Истанбул. В началото на 2022 година Георги започва лечението си там, като значително опровергава мнението на българските лекари и състоянието му лека-полека започва да се подобрява.

НЗОК обръща гръб на семейството, като отказва да им отпусне средства за финансиране на лечението на Георги, но те не губят надежда.

Ако искате да помогнете на Георги, можете да го направите с дарение на публикуваната по-долу дарителска сметка (на името на съпругата му Корнелия Романова – Колеолова):

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка

(Юробанк България АД)

BPBIBGSF

BG84BPBI79214040909702

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари