Волейболистите на "Дунав" Русе спечелиха група Д за юноши

5
Русенци са едноличен лидер на върха с пет победи от пет мача
Русенци са едноличен лидер на върха с пет победи от пет мача Снимка: Facebook

Русенци са едноличен лидер на върха с пет победи от пет мача

Отборът на Дунав (Русе) спечели предварително група Д от първенството по волейбол на България за юноши под 20 години.

Младите волейболисти, водени от Красимир Миронов, победиха категорично Перун (Варна) с 3:0 (25:11, 25:10, 25:13) в мач от пети кръг на групата. Така, кръг преди края, русенци са едноличен лидер на върха с пет победи от пет мача, пълен актив от 15 точки и без загубен гейм. С това те си осигуриха продължаване напред във втората фаза на шампионата, информира BGvolleyball.com. В тази група няма директна квота за спора за титлата, като първите три ще играят на допълнителни квалификации.

Втори в класирането са представителите на Черно море (Варна), трети е тимът на Добруджа 7 (Добрич). Последен, без победа е Перун (Варна).

Последният кръг е насрочен за 12 март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари