Вокално студио „Слънчеви ноти“ получи грамота от президента Румен Радев

0
Вокално студио „Слънчеви ноти“ с грамота за проявена съпричастност и принос в реализирането на „Българската Коледа“ - благотворителната инициатива в подкрепа на здравето на българските деца
Вокално студио „Слънчеви ноти“ с грамота за проявена съпричастност и принос в реализирането на „Българската Коледа“ - благотворителната инициатива в подкрепа на здравето на българските деца Снимка: Община Русе

Президентът на Република България Румен Радев удостои Вокално студио „Слънчеви ноти“ с грамота за проявена съпричастност и принос в реализирането на „Българската Коледа“ - благотворителната инициатива в подкрепа на здравето на българските деца

В три поредни години - 2017, 2018 и 2019 г. студиото с ръководител Наталия Константинова провежда самостоятелни коледни концерти. Те са придружени от базар, на който се продават ръчно направени коледни украси и картички.

Малките певци сами изработват коледните изделия, а всички събрани средства са за благородната кауза. По този начин те искат да дадат пример на своите връстници, като помагат чрез труда си на деца в неравностойно положение.

Целта на ръководителя г-жа Константинова, както и на сърцатите родители, е децата да научат, че чудото на Коледа не са само подаръците под елхата. Това е доброто, което всеки може да стори, за да получат децата в нужда вяра и любов.

Тази година заради пандемията средствата се набират с обаждане на номер 0900 1117 за фиксирани абонати на Vivacom, A1 и Telenor, както и със SMS на номер 1117.

Може да бъде направен и банков превод към ОББ: За "Българската Коледа" IBAN: BG13UBBS80023300186210, BIC код: UBBSBGSF.

От Вокално студиоСлънчеви ноти“ отправят апел към русенци да се присъединят към милосърдната кауза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари