Внимавайте какво ви маркират в "Билла"

0
Веригата магазини „Билла” не спира да се подиграва с клиентите си
Веригата магазини „Билла” не спира да се подиграва с клиентите си

Веригата магазини „Билла” не спира да се подиграва с клиентите си, пише Пик.

Явно е станало практика да се прецакват потребителите. Не само некачествените стоки и объркани етикети, но има и друга схема, за да се вземат парите на доверчивите купувачи.

Пример за безочието на „Билла” е грешното маркиране на стоки, но не в ущърб на магазина, а разбира се, на клиента. Потърпевша се оказва една жена.

„И да се оплача, не че и аз не съм си виновна, че не гледам....взех сирене от насипната витрина, в къщи като го погледнах - маркиран някакъв пастет, по скъп естествено”, пише тя в интернет форум.

Нейният случай не е единствен, но повечето хора, подобно на потърпевшата, отдават случилото се на собствената си разсеяност.

В същото време освен, че цакат клиентите си с цените, от „Билла” не се свенят и да им предоставят най-различни неприятни „бонуси” към стоките. Последният пример е „находката”, на която се е натъкнала друга попарена клиентка.

Жената си е закупила ризото със зеленчуци, но в момента, в който е започнала да го яде с погнуса открила, че освен храната в чинията ѝ се разхожда и обелка от кренвирш. Все още не е ясно как найлон е попаднала в продукта.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари