ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в село Прилеп

2
Беззаконието, разпадът на държавността, безотговорността на правителството на ППДБ и ГЕРБ водят до саморазправа и смърт!
Беззаконието, разпадът на държавността, безотговорността на правителството на ППДБ и ГЕРБ водят до саморазправа и смърт! Снимка: ВМРО

Беззаконието, разпадът на държавността, безотговорността на правителството на ППДБ и ГЕРБ водят до саморазправа и смърт!

След трагичен инцидент, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана жертва на тълпа обитатели на махалата. Шофьорът е убит на място от вилнееща тълпа. Това е напълно неприемливо, нецивилизовано и недопустимо. Този случай дава ясен сигнал за разпад на държавността.

ВМРО настоява извършителите да бъдат наказани бързо и строго. Настояваме също така да бъде извършена пълна и ефективна проверка на това как и при какви условия и обстоятелства живеят и се отглеждат малолетните лица в махалите.

Ние от ВМРО сме категорични, че обществото трябва да получи пълна информация колко и в какъв размер са социалните и всякакви други помощи, източвани от обитателите на махалите, практикуващи от десетилетия социален паразитизъм, закриляни от соросоидни НПО и техните политически представителства в лицето на ПП и ДБ.

За пореден път ВМРО настоява предлаганата от години от нас стратегия за решаване на циганския въпрос да бъде незабавно приета и приложена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Az
    Страницата не ми дава да коментирам, изтрива ги още преди да ги пусна
  • 13
    3
    Възмутен
    ВМРО винаги изпълзяват преди избори с гръмки слова относно циганската престъпност. Нали бяха във властта, какво направиха? Имали стратегия за решаване на проблемите,жалка история. Черноземски и Ванчето биха ви заплюли....
  • 9
    2
    $$@@&&
    кви наказания, кви пет лева, на тези номерата им са от години. най много за известно време в пандиза, а такива не са ли влизали в затвора, не могат да се оженят, а и бхк веднага ще скочат. и сега на жълтите павета протести ще има ли? за кво да има, некъв си българин, некъв си шофьор. това е то да си парцал в собствената си държава. търпи и ще си спасиш душата, нищо че намаляваме всеки ден.
  • -3
    1
    НА ЦОНКА МЪЖЪТ Й
    Б. САНДОВ Е БИВШ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТЪР НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ. ЧЛЕН Е НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“. ОСТАВКА НА РУСЕНСКИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ПП$ДБ! ДИРЕКТОРКАТА НА РИОСВ РУСЕ ЗНАЕЛА ЛИ Е ОЩЕ ТОГАВА?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари