Виолета Комитова: Джипката ме заблуди, че строежът на АМ “Хемус” е много напреднал

0
Или министрите в МРРБ са лъгали Бойко Борисов, или самите те не са знаели докъде е стигнал строежа
Или министрите в МРРБ са лъгали Бойко Борисов, или самите те не са знаели докъде е стигнал строежа

Или министрите в МРРБ са лъгали Бойко Борисов, или самите те не са знаели докъде е стигнал строежа

Казах истината за АМ “Хемус”. От обиколките с джипката останах с впечатление, че вече се строи трасето до Шумен. Заблудих се, че строежът е толкова напреднал. Или министрите в МРРБ са лъгали Бойко Борисов, или самите те не са знаели докъде е стигнал строежа.

Това заяви пред Българската национална телевизия бившата регионална министърка от служебното правителство на Стефан Янев арх. Виолета Комитова.

Тя увери, че инфраструктурния обект продължава да се строи. Платените средства за магистралата са за изпълнени дейности. Комитова отново попита защо по спешност по процедурата “ин хаус” са били изплатени милиарди.

Припомняме, че в края на миналата седмица в кулоарите на парламента от ГЕРБ посочиха, че твърденията на вътрешния министър Бойко Рашков за схемите около строителството на АМ "Хемус" не отговарят на истината и става дума за внушения, целящи да уронят престижа на Борисовата партия по време на предизборна кампания.

Брифингът на депутатите от ГЕРБ дойде ден, след като силовият министър посочи, че по делата за АМ “Хемус” има причина за снемане на депутатски имунитет.

Бившата регионална министърка отсече - АМ “Хемус” не е спешен инфраструктурен обект.

Комитова загатна, че може да се кандидатира и за кмет на столицата. Информацията обаче не бе категорично потвърдена. Бившата регионална министърка била потърсена от граждани, които я увещавали да създадат инициативен комитет и да издигнат кандидатурата й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    оня
    Госпожата пита ЗАЩО са платени милиарди. Ми щото наближаваха избори.
  • 4
    2
    Нормално
    ГЕРБ са тотал щета, разхищение на белтъци.
  • -7
    1
    бабин ден
    отдавна мина. За кмет на Карлуково ли ще се кандидатира?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари