ГЕРБ: В МРРБ е настъпил тотален хаос и безпътица

0
Безсилие да се управлява целия административен процес, добави Петя Аврамова
Безсилие да се управлява целия административен процес, добави Петя Аврамова Снимка: архив

Според Петя Аврамова пътните отсечки в северозападна България няма да са готови скоро

"По отношение на ремонта на язовирите, те са определени от държавните органи и на базата на закона са класифицирани като аварийни и застрашаващи живота на хората", каза Лъчезар Борисов, цитиран от Евроком.

"Чухме поредната пресконференция на МББР. Да законът трябва да се спазва и ние сме го спазвали. Какво стана ясно обаче от тази пресконференция? Една държавна структура подчинена на МРРБ е направила проверка и е хванала друга структура към МРРБ в нерагламентирани дейности", каза Петя Аврамова.

"От 4 месеца министерството се управлява от служебен министър, който първо смени съвета на АПИ. Изводът, който си направихме заедно с българския народ, че в МРРБ е настъпил тотален хаос и безпътица. Безсилие да се управлява целия административен процес. Това, което интересува мен и гражданите е строи ли се "Хемус", строи ли се със същите темпове от преди 4 месеца? Не!", каза още тя.

"Строи ли се по останалите проекти в северозападна България, а хората там чакат тези отсечки. Няма как да ги видят скоро, защото се бавят отчуждителните процедури и всъщност основното, което се прави в това министерство е да констатират, че едно държавно дружество е нарушило процедура към друго дружество от същото министерство", сподели Петя Аврамова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари