Виктор Папазов: Тази зима българите ще студуваме и ще гладуваме

1
Енергийната криза е създадена от ЕК
Енергийната криза е създадена от ЕК

Енергийната криза е създадена от ЕК

Трябва да възстановим отношенията си с Руската федерация и да върнем старата система на доставки на газ. "Газпром" е надежден доставчик на газ, европейците се оказаха ненадежден търговски партньор. Тази зима ни чака тежък енергиен глад - българите ще студуваме и ще гладуваме. Това коментира за "Твоят ден" по NOVA Виктор Папазов, икономически съветник на "Възраждане".

Според него "Възраждане" е единствената партия, която се е загрижила за българските интереси и проявява здрав разум. "Газпром" поиска плащане в рубли, защото в ЕС замразиха руските активи и откраднаха парите им.

Инфлацията е резултат от лоши политики. Главната причина за нея се корени в енергетиката - ЕК наложи неразумен европакет, чийто горчиви плодове берем. В него беше заложен отказ от дългосрочни договори, от привързване на цената на газа към цената на петрола, разделяне на вертикално интегрираните газови компании в Европа и вкарване на спекуланти на газовия пазар. Внушава се, че високите цени на тока и газа са в резултат от войната. Миналият септември природният газ вече започна да расте. Енергийната криза е създадена от ЕК.

По думите му има таен пропаганден план, с който българите да бъдат убедени, че еврото е нещо добро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    селянин
    Относно коментар #1: никой ли не усети леката ирония.
  • 4
    6
    До 1
    Извинявай "възрожденецо",но по тъпа и глупава предизборна агитация на бях виждал.Ако ще и с двойно по големи букви да напишеш възраждане,ние знаем за какво става дума.Лек и спорен ден!!
  • 6
    5
    В.П.
    Разбрахте ли ,че последния комунист ще умре в България ! Комунизмът не е утопия. Това е раково заболяване ,чийто изход е само смъртта !
  • 5
    4
    Петър
    Способният икономист Папазов е син на генерал Тенчо Папазов. Той по времето на Тодор Живков беше началник на Гражданска отбрана и скри от българите какво е станало в Чернобил. Синът на дъртия комунист сега работи за Путин, съвсем нормално.
  • -4
    3
    Знаете ли колко струва една...
    Има много такива обяви , но те не ме интересуват ! Моето питане е КОЛКО СТРУВА ЕДНА УПОТРЕБЯВАНА ЖЕНА ? Вярно , че има много употребявани жени и по-малко ! Какви са цените, това напишете !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари