Вие сте магаре, яхнато от най-корумпираната политическа шайка в цяла Европа

1
Ето, това е България - неграмотна, болна и бездушна
Ето, това е България - неграмотна, болна и бездушна

Уважаеми потомци на Бай Ганьо и Мунчо.

Ако се налудувахте най-сетне с първосигналната патриотарска пропаганда в стил мартинкарбовски и антонхекимян за разни "отпадания" и "съжителства", с които не за първи път ви подмениха актуалните и реални теми на деня, днес преодолейте чувството си на революционен трепет и се огледайте.

Не, наоколо от повече от половин век не е имало революция,

и да, вие не сте на кон, вие сте магаре, яхнато от най-корумпираната политическа и съдебна шайка в цяла Европа, че и малко отвъд. Вие живеете в една държава, в която има все-по малко бъдеще, и затова все повече се губи връзката с миналото й. Вие ежедневно попивате помията на лъжливите овчарчета, на които, колкото и да е ирационално, продължавате да вярвате и след стотната повторена еднотипна лъжа. Дори без да се усетите се превърнахте сами в маша на тези, срещу които уж роптаете, защото разпространявате и мултиплицирате лъжите, с които ви замазват очите. Вие сте удобен, лесен за отглеждане, предвидим и специално селектиран от политиците електорат.

А сега, ако ви е останало поне малко достойнство,

изключете си компютрите, спрете да вярвате на всичко, което видите в интернет, излезте навън и се огледайте. Ето, това е България - неграмотна, болна и бездушна. След това се приберете обратно в къщи и прочетете на децата си всички книги, които пламенно обсъждахте в последните няколко дни. Така и съвестта ви ще е чиста, и бъдещето на децата ви - малко по-подсигурено от самите вас. А не от учителките в 6-ти, 9-ти или 12-ти клас...

Коментар: Боян Точев/Facebook

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари