Ветровито и хладно в петък

0
Валежи не се очакват
Валежи не се очакват

Валежи не се очакват

През нощта, след временното намаление на облачността, още след полунощ в низините и равнините ще се образува мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от изток, който в Източна България ще се ориентира от юг. Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 7° и 12°.

Утре ще има разкъсана висока, преди обяд в низините значителна ниска облачност. Валежи не се очакват. Вятърът от юг ще се усили, в Източна България и на места северно от планините ще бъде силен и с него ниската облачност ще се разкъса и намалее. Максималните температури ще бъдат предимно между 19° и 24°, в Русе 24°. Вечерта от запад ще започне ново увеличение на облачността и в крайните западни райони ще завали дъжд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари