Верижна катастрофа затвори път в Пазарджишко

0

Ударили са се ТИР, микробус и кола

Верижна катастрофа между пазарджишките села Ветрен дол и Братаница затруднява движението, предаде БНР.

По наличните данни няма жертви, но има ранени.

"По първоначални данни 29-годишен шофьор от село Драгиново с лек автомобил BMW е застигнал и се е блъснал в задната част на товарна композиция с влекач Scania, управляван от 41-годишен мъж от Сърница. Оттам BMW-то е отскочило и се озовало в лентата за насрещно движение, където следва удар в микробус Volkswagen, като в него се блъскат още два леки автомобила“, заяви говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

Стоянов апелира към шофьорите в участъка между село Братаница и село Ветрен дол да се движат с много по-ниска от допустимата скорост. Той съобщи, че е създадена временна организация на движението и се извършва оглед на местопроизшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари