"Възраждане": Националният интерес изисква да не се намесваме във войната

4
Цончо Ганев: Призовавам яростните поддръжници на изпращането на военна техника сами да я закарат до границата
Цончо Ганев: Призовавам яростните поддръжници на изпращането на военна техника сами да я закарат до границата

Призовавам яростните поддръжници на изпращането на военна техника сами да я закарат до границата

"Станахме свидетели на самоунижение на коалицията. В България пристигна външния министър на Украйна и поиска военна помощ, а веднага бе приета точка с различни варианти. Националният интерес изисква да не се намесваме във войната". Това заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев.

Според него от България летят самолети с военна техника за Полша, така че неформално изпращаме военна помощ за Украйна.

"Единствено хуманитарна помощ трябва да изпращаме на Украйна. Призовавам яростните поддръжници на изпращането на военна техника сами да я закарат до границата. Ние сме потенциални мишени при разрастване на конфликта. НАТО ни дава несигурност", посочи депутатът. И призова за разваляне на договора за авансово плащане със САЩ за изтребителите, а с парите да се изгради завод и да има самолети за бойно дежурство.

"Трябва да се промени Закона за референдумите, а всяко едно важно решение трябва да бъде взето след допитване до българския народ", подчерта той.

Той коментира и газовата връзка с южната ни съседка. "В Гърция интерконекторът умишлено не се изгражда, защото нямат интерес него", смята Ганев. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    аха
    Възраждане е част от войната като проруска партия. Увивайте се в руските знамена и марш да служите на истинския началник в Кремъл
  • 5
    5
    Даммм,
    Ето така американците ви лъжеха и за Югославия: https://www.dokumentalni.com/archives/1978
  • 6
    4
    ЗАПОМНЕТЕ!
    Следя зорко развитието на войната в Украйна 🇺🇦. И когато казвам, че следя нещата, то наистина следя нещата и черпя информация от свои и преки източници от събитията там! Подготвям няколко интервюта от различни гледни точки и вече имам материалите. Само ще ви кажа, че медиите у нас лъжат като разпрани! Имам материали от Буча, Харков и от много други градове на Украйна. Имам и материали, които не са за показване, но за тях ще говорят хора и свидетели! Войната е чудовищна и кадрите, които ще покажа няма да са за хора със слаби сърца и лабилна психика. Колят се хора като телета, а с тяхната кръв войниците се мажат по лицата. Истинска е трагедията на украинците и те плащат всяка глъдка въздух с цената на разлята кръв.. ЗАПОМНЕТЕ! В Украйна има нацисти, които колят и бесят. “Азовците“, от никого контролирани вече, избиват мирно население, включително деца, възрастни и жени, товарят труповете по камиони и ги разхвърлят по градовете, за да ги снимат журналисти като жертви на "окупаторите".. Ще видите грозната истина как запада извършва геноцид, използвайки обикновените хора на Украйна като щит. Пропагандата за лошите руснаци, които се хранят едва ли не с хора за закуска, е малоумна и всичкото това е продиктувано за пари и то кървави пари от запада. По време на моя отпуска ще бъда във Франция 🇨🇵 по покана на приятели и ще отразя реалните събития там, за които в България никой не казва нищо. Ще посетя и други европейски столици и ще разговарям с обикновените хора. Войната трябва да спре, защото умират хора!! Само ще споделя обаче, че в тази война няма победители, но ще има възмездие, което ще раздаде Руската Федерация 🇷🇺. Русия, отново ще подчертая, рано или късно ще марширува в Киев и това трябва да е ясно на всички. Днес се говори за престъпленията на Путин, но кога ще се говори и за престъпленията на запада и САЩ?? Отправям адмирации на Република Турция 🇹🇷, която зае балансирана политика и показа какво е дипломация! Осъждам нашето правителство, което не знае на кой свят живее и за кои интереси се бори! #Просто Киро – Върви си! #ОСТАВКА! 🇧🇬 СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ, БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА! https://www.facebook.com/photo/?fbid=2242731435890478&set=a.460774350752871
  • -7
    3
    Тихо бе, боклук
    Вчера вашият лидер Копейкин излъга за Дунарит и камионите, днес продължавате!Малко ви е по кирка в капаците на колите, трябва и в главите ви по една!
  • -7
    2
    русенец
    вгъZраждани-гнусни рашистки антибългарски ПРЕДАТЕЛИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари