Възрастна жена пострада при пожар от газова бутилка в Сеново

0
Възрастната жена е получила изгаряния по тялото и е откарана в болницата в Разград. Оттам обаче се е наложило да я транспортират в УМБАЛ "Медика" Русе
Възрастната жена е получила изгаряния по тялото и е откарана в болницата в Разград. Оттам обаче се е наложило да я транспортират в УМБАЛ "Медика" Русе

73-годишна жена пострада при пожар, причинен от газова бутилка

 Инцидентът е станал днес преди обед в град Сеново, Ветовско, уточнява Русе Медиа. 

Жената е използвала газова бутилка в лятната кухня за готвене. Бутилката е била пълна, но имала проблем със сачмата на редуцир-вентила и собственичката помолила съседа да го смени с друг. След ремонта опитала да запали газовия котлон, но избухнал пожар в кухнята. Най-вероятно вентилът е изпускал и газта се е утаила в ниската част на стаята. При подаване на искрата за запалване на котлона, газта в помещението се е възпламенила.

На място са били изпратени пожарникари от Районната пожарна служба във Ветово, които са потушили огъня. При пожара е унищожена покъщнината в кухнята, отлепила се е и покривната конструкция. Бутилката не се е взривила.

Възрастната жена е получила изгаряния по тялото и е откарана в болницата в Разград. Оттам обаче се е наложило да я транспортират в отделението по изгаряния в УМБАЛ „Медика“-Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Обикновен работен ден на ВИК - Русе.
Бригадир се обръща към работниците:
- Засега копайте тук, а аз ще ида да проверя къде трябва...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари