Газова бутилка подпали бар "Кристал" в Русе

1
На мястото на инцидента са изпратени две пожарни, които са успели да локализират пламъците и да спасят заведението и намиращата се над него жилищна кооперация
На мястото на инцидента са изпратени две пожарни, които са успели да локализират пламъците и да спасят заведението и намиращата се над него жилищна кооперация Видео: Русе Медиа

Неизправна газова бутилка подпали заведение в центъра Русе. Сигналът е подаден тази сутрин около 7 часа

Пожарът е бил в бар „Кристал“ на ул.“Мария-Луиза“45, предава Русе Медиа

На мястото на инцидента са изпратени две пожарни, които са успели да локализират пламъците и да спасят заведението и намиращата се над него жилищна кооперация.

От заведението са извадени две газови бутилки, като от едната е тръгнал и самият пожар. Жената, която сутринта е отворила заведението, е запалила газовата печка и оттам е възникнал пожарът – най-вероятно заради неизправен вентил. Самата печка е била в близост до изхода и това е спасило заведението от по-големи щети. Пламъкът е обхванал завеси, дограми и ПВЦ покривала, които заради материала са лесно запалими. От високата температурата са се натрошили и стъклата.

Движението по улицата бе отцепено, докато се извършват гасителните дейности. За щастие пострадали хора няма, щетите са само материални.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Като виждам
    нищо от заведението не са спасили. Всичко е на пепел. Чудесно е, че са успели да запазят сградата и жилищата не са пострадали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари