Във Второ РУ в Русе разследват три случая за притежание на наркотици

2
При проверки полицаите в Русе са заловили с наркотици младежи на възраст от 19 до 21 години
При проверки полицаите в Русе са заловили с наркотици младежи на възраст от 19 до 21 години Снимка: Dunavmost / Архив

При проверки полицаите в Русе са заловили с наркотици младежи на възраст от 19 до 21 години

На 17 февруари екип от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ при обход в района на улица "Нови Сад" в Русе, пред вход на блок „Ивайло“, е забелязал паркиран лек автомобил "Фиат" с работещ двигател. Последвала е проверка на колата и пътуващите в нея, като вътре са установени четири лица – младежи на възраст между 19 и 21 години. В хода на полицейските действия става ясно, че двама от пътуващите имат в себе си наркотични вещества. 21-годишен е подал на униформените кристалообразно вещество, за което е обяснил, че е метамфетамин, а 19-годишен им е предал около грам марихуана. Случаят е документиран, като са образувани две бързи производства, срещу двете лица, с оглед престъпление.

На 18 февруари около 03:10 часа в град Русе на улица "Рига" срещу блок „София“ е изпратен екип на Второ РУ, заради сигнал за нарушаване на нощната тишина. Там полицаите са установили двама 19-годишни русенци. При извършената проверка на лицата се е оказало, че единият има в себе си наркотични вещества. Той е предал на служителите на реда – около грам метамфетамин, към два грама марихуана, 6 розови хапчета и електронна везна. Констатираното от полицията е документирано и по случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари