Василев към Радев: Да беше се опитал да говориш със Зеленски, то Путин няма да ти вдигне

2
Идеята да предложим посредничество при преговори между Русия и Украйна, разбира се, че няма шанс не за друго, а защото за разлика от Турция, която въоръжава Украйна, ние не се ползваме с доверието и уважението нито на едната страна - Кремъл ни смята за поданици, нито на Украйна
Идеята да предложим посредничество при преговори между Русия и Украйна, разбира се, че няма шанс не за друго, а защото за разлика от Турция, която въоръжава Украйна, ние не се ползваме с доверието и уважението нито на едната страна - Кремъл ни смята за поданици, нито на Украйна Снимка: БГНЕС / Архив

Румен Радев така и няма да надмогне "боя" си - човешкия и производен политически ръст

 Идеята да предложим посредничество при преговори между Русия и Украйна, разбира се, че няма шанс не за друго, а защото за разлика от Турция, която въоръжава Украйна, ние не се ползваме с доверието и уважението нито на едната страна - Кремъл ни смята за поданици, нито на Украйна, - която ни смята за просъветска страна /не случайно и бежанците от войната идват само в краен случай у нас/.

Но тази покана има друга цел - да покаже:

а/  на света, че има колянопреклонен президент с различно от правителството мнение

б/ на българската общественост че имплицитната в предложението на Радев балансираност изисква да продължаваме да не се ангажираме с украинската кауза и да си останем остров на "смутената идентичност".

Да беше се опитал поне веднъж да говори със Зеленски, да види как ще го приемат. То е ясно, че и Путин няма да му вдигне.

Илиян Василев

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Cecka
    Аааа, на Байно Румба му го вдигат...ама мерника !
  • 0
    1
    Онлайна
    Вася евах та в капацитета, мн си компетентен, я кАжи тая година с купроцин или с шампион да си пръскам лозиту
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари