Иво Инджев: В момента решаваме мястото си в картата на цивилизацията

1
По думите му да плащаме по-скъп газ, за да не ни заплашва с ядрено оръжие е изключително недостойна позиция
По думите му да плащаме по-скъп газ, за да не ни заплашва с ядрено оръжие е изключително недостойна позиция Видео: NOVA

"Газовото оръжие на Путин предхожда ядрената му заплаха. Русия ни наказва по изключително надменен, имперски начин"

Това заяви журналистът Иво Инджев за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите му да плащаме по-скъп газ, за да не ни заплашва с ядрено оръжие е изключително недостойна позиция. "Недостойно е да заставаш на страната на агресора срещу жертвите", допълни той.

Той е написал текст на песен в подкрепа на Украйна и подкрепя инициативата за опаковане на Паметника на съветската армия с украинското знаме. "Става дума за жестове на солидарност, които изобилстват по целия свят. Липсват такива от институциите", смята Инджев.

Според него в момента решаваме мястото си в картата на цивилизацията чрез позицията си за военния конфликт в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Н.Ц.В.
    Ако бяхме направили лустрация през 1990 година по ''пролетарски'',такива като 1, 2 и 3 ,щяха още да са в Белене или щяха да мият улиците ,като ''бивши комунисти ''!
  • 3
    3
    \''
    Разбира се, че иф0 инджеф е национален предател на България, хибрид е на сащ! Същият този иф0 инджеф е щедро платен цял живот да плюе по най-голямата християнка нация в света! Разбира се, че трибуна се дава само на просащниците - извергите, агресорите от сащ печатат долари и купуват като този нает за 30 сребърника и продава България! иф0, откачалке, България трябва да ти отнеме българското гражданство, щом си солидарен с агресора сащ - марш с каска и с шмайзер да защитаваш усрайна!
  • 1
    2
    русенец до 1
    Ти си садист! Искаш да кажеш да качиш Иво Минджев на един А 380, а оставащите около 800 седалки да ги напълниш с депутати, партийни вождове, едри държавни чиновници, бизнесмени, ако трябва да има и правостоящи и като достигне самолета 10-12 000 метра да го взривиш?! Как изобщо можеш да си толкова жесток! Прочие, ако ти трябва помощ пиши ме!
  • 0
    1
    darkaveng
    Боже, караш ме да пожелая на тоз Идиот час по-скоро да напусне милата ни Татковина и света, като цяло! Идиотите нямат край, за жалост!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари