Васил Терзиев: Машинациите са извън нашия отбор. Много от безобразията са в мой ущърб!

2
Секции, където имам 120 гласа, пишат 0. Други където имам 84 пак 0, обясни новият кмет на София
Секции, където имам 120 гласа, пишат 0. Други където имам 84 пак 0, обясни новият кмет на София Снимка: Васил Терзиев / Facebook

Секции, където имам 120 гласа, пишат 0. Други където имам 84 пак 0, обясни новият кмет на София

"Машинациите са извън нашия отбор."

Това заяви пред журналисти новоизбраният кмет на София Васил Терзиев.

"Много от безобразията са в мой ущърб. Секции, където имам 120 гласа, пишат 0. Други където имам 84 пак 0. В някои секции обърнати резултати, където аз имам повече гласове от г-жа Григорова, пък те ги пишат наобратно. Мен не ме притеснява. Ние направихме една добра и позитивна кампания", каза той и допълни, че живеем в правова държава и всеки е в правото си да прави онова, което прецени, пише "Дарик".

Вчера стана ясно, че щабът на Ваня Григорова ще оспорва избора за кмет на София. "Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние - от 3000 до 5000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев, ако и когато съдът реши, че тези резултати и начинът, по който бяха постигнати, са законосъобразни", посочи Григорова.

Васил Терзиев участва в бизнес форума Digital Trends 2023 и коментира и други належащи въпроси. Относно ситуацията в местния парламент, той заяви, че предстоят преговори с всички.

"За нас е важно кои са политиките и да не бъдат нарушавани принципите", допълни новоизбраният кмет.

Терзиев даде дума, че той и екипът му ще работят отговорно към всички софиянци и отхвърли категорично обвиненията, че ще правят чистки.

"Хората да са спокойни, че няма да загубят работните си места, ние идваме с идея да помагаме, а не да се занимаваме с лични вендети и битки. Изборите минаха, трябва да работим отговорно, за да бъдем добри стопани на този град", допълни той.

Относно Паметника на Съветската армия в центъра на София Терзиев заяви отново, че очаква той да отиде "там, където му е мястото - в Музея на социалистическото изкуство" или Бузлуджа.

"Каквото зависи от Общината, ще се подпомогне това нещо да се случи. Този паметник ще бъде преместен", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    русенец
    Другарю Терзиев! Честита ти 106-та годишнина на Великата Октомврийска социалистическа революция! :)
  • -1
    1
    нунчо
    Нали си закърмен от ДС лъжецо машините не били от техният отбор,а про---а академико иска уволнение на дансаджията
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари