Васил Терзиев е новият кмет на София

8
Васил Терзиев спечели балотажа с гласовете на 51,9%
Васил Терзиев спечели балотажа с гласовете на 51,9% Снимка: Facebook

Васил Терзиев спечели балотажа с гласовете на 51,9%

Социологическите агенции „Галъп” и „Тренд” обявиха първите резултати от exit poll от балотажа на местния вот към 20.00 ч. Изследването е поръчано от NOVA.

Данните на „Тренд”

Новият кмет на София е Васил Терзиев от „ПП-ДБ (Спаси София)”. Той спечели балотажа с гласовете на 51,9% от отишлите до урните в неделния ден. Опонентът му Ваня Григорова от местна коалиция „БСП за България” беше подкрепена от 43,4 на сто от гласувалите. "Не подкрепям никого" са отбелязали 4,7 на сто от избирателите.

Данните на „Галъп”

И според данните на „Галъп” името на новия градоначалник на София е Васил Терзиев от „ПП-ДБ (Спаси София)”. Той е избран с гласовете на 50,8% от отишлите до урните на балотажа. За Ваня Григорова от Местна коалиция „БСП за България” вота си са дали 45,2% от гласувалите в неделния ден. "Не подкрепям никого" - 4%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    11
    Пунта Мара
    Забавни коментари, но на този етап, въобще не ми пука, кой с кого си ляга. Имаме нов кмет, вие имате нов, стар кмет. Добри, лоши, това е положението. Сега трябва максимален, граждански контрол..... ама с писане и псувни не става. Дерзайте!
  • -11
    10
    Въпрос:
    Това ли е любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата? ............................................ https://a-specto.bg/bomba-eto-go-lyubovnikat-na-vasil-terziev-zaradi-kogoto-toy-napusna-zhena-si-i-detsata/
  • -11
    9
    Въпрос:
    Ще мине ли София под дъгата? ......................................... https://pik.bg/ще-мине-ли-и-софия-под-дъгата-васил-терзиев-продал-телерик-на-най-големия-инвестиционен-фо-news1190297.html
  • -7
    8
    ...
    С'я тоя топ педераст, ще развихри педерастките паради по няколко пъти в годината. Ще преименува всичко де що има близко до Руско и това ще бъде апогеят на педерасткия му рейд срещу нормалните. Нищо особено няма да се случи в София освен това, което казах. Честито на Софиянци с психично болният им кмет педераст. Както е известно педерастията си е чиста проба сериозно психично отклонение. Мъж да ръга мъж в задника. По голяма отврат не съществува. Това е Терзиев. Преди Азис беше Васко педераса сега титлата е в ръцете на друг Васко.
  • -10
    7
    малей,
    ако загубят и софия двамата харвардци трябва с 200 да отлепят за канада!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари