Върлува една самозабравила се герберска калинка

0
Над нас издевателства човек с псих(олог)ически проблеми, със сериозни дегенеративни изменения на мозъчната кора
Над нас издевателства човек с псих(олог)ически проблеми, със сериозни дегенеративни изменения на мозъчната кора

"Сега нещо далеч по-сериозно!
Тук на няколко пъти съм писал все за същото.
И днес шепа приятели и познати ми говорят за сполетялата ги беда. Над тях върлува една самозабравила се герберска калинка. Съчетава пълен профанизъм в това, което е парашутиран да управлява, с безпощадно арогантен характер. Коли и беси, руши и унищожава. Викат ми - помагай, гласът ти се чува, препечатват те на разни сайтове и сегашната власт те чете! А над нас издевателства човек с псих(олог)ически проблеми, със сериозни дегенеративни изменения на мозъчната кора. До каквото се докосне и то се съсипва. Вживял се е като Спасител и няма кой да го озапти...

Отговарям им:
- Вашата слабост е в мълчанието ви на агнета за заколение, в страха, в отказа да се самоорганизирате по законния начин, в желанието някой друг да извади кестените от огъня вместо вас. И този дистройър се ползва от пълната липса на гласност, от абсолютното затъмнение на делата му. Вие не сте структура, която може да спечели избори, затова не сте атрактивни, няма да можете да получите и някаква обществена подкрепа, най-много да ви впишат в графата Чистки на Служебното правителство.

Но тук става дума и за принципи: Една битка трябва да се води, без значение дали победата в нея е гарантирана. Престрашете се, сплотете се, надигнете се, тръгнете. Пишете нагоре и в медиите. Чукайте на всички врати, бийте тревога за вашата институция! Иначе изборът ви е да сте роби, страхопъзльовци. И ще ви мачкат и смазват до пълната победа на дилетантско-арогантното безумие!

Казвам им ги тези неща, а сърцето ми се облива с кръв като гледам на какъв унищожително-некадърнически тормоз и терор са подложени от една дребна душица, с болни амбиции на дуче от провинциален мащаб.

По време на Прехода на толкова разрушения се нагледах, че вече имам първичен инстинкт - надушвам разрушителя от една светлинна година разстояние и го разпознавам незабавно по болезнено блесналите му злобни оченца на мизантроп..."

Това сподели в социалната мрежа Николай Слатински.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари