Ваня Червенкова осъди Албена Вулева

0

Ваня Червенкова спечели още една съдебна битка.

Тя осъди своята врагиня Албена Вулева, която ще трябва да й плати 1000 лева обезщетение, пише „Всеки ден". Сумата е символична, но Червенкова е доволна, че е натрила носа на Албена.

Бизнес дамата заведе делото през пролетта на 2015 г., а съдът се произнесе на 6 юли и отсъди, че рускинята е виновна. Червенкова се вбеси от определението на Вулева, че продължава „да е същата свиня" въпреки диетите, които спазва. „Някакъв кит е спрял да е кит и вече е хипопотам - и какво от това, питам аз? Тя си е все същата свиня, която кротко си чака Коледата". Това са само част от злъчните коментари на Вулева, които амбицираха Ваня да заведе дело срещу бившата водеща на „Сигнално жълто".

Факт е, че Ваня се хвали с диетите си и наистина свали над 20 кила, но това не попречи на Албена да я оплюе в колонката си в светски сайт. Вчера Ваня сама се похвали, че е осъдила Вулевица, на страницата си във Фейсбук. „Софийски Районен съд-наказателно отделение ОСЪЖДА  Албена Валентинова Вулева! Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипопотам, кит, кашалот и всички видове животни, с които съм сравнена, са нищо в сравнение да изразиш съжаление за това, че убийците ми не са ме „гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък", написа в личния си профил бизнес дамата.

Тя води още 2 дела срещу Вулева и майка й Людмила Захажаева. Те са заради обиди по време на общия им престой в Къщата на „ВИП Брадър", както и интервюта, дадени от Албена непосредствено след излизането й от шоуто. „Ще следя всяка точка, изписана срещу мен, защото такова безобразие никой не би простил! Благодаря на адвоката ми, благодаря на българското правосъдие. И никой повече да не я нарича журналист, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията! Очаквайте още продължения!", заключи с усмивка доволната Ваня след спечелването на съдебната битка.

Веднага след края на съдебното заседание бизнес дамата се почерпила в столична сладкарница за успеха си. Албена Вулева обаче попари ентусиазма на Ваня Червенкова. „Нека не забравяме, че това е само първа инстанция. Има още две. Там ще има обрат по делото", отсече мис „Сигнално жълто". Вулева обяви, че също има дела срещу Ваня Червенкова за обида и клевета. „В общи линии и двете си се съдим", осече тя.

Споразумя се с Евгени Минчев

Това не е първото заведено дело от страна на Червенкова. Тя има голям опит в съдилищата. Ексцентричната богаташка преди време беше завела иск в съда и срещу Евгени Минев. Конфликтът между Ваня и лорда пламна през 2012 г., след като Евгени я обиди публично в ефира на „Голямата уста". Бизнес дамата го заплаши, че ще направи живота му „тъмночерен".

Тя заяви, че от години е чувала обиди по адрес на теглото си от устата на лорда, но този път не смята да го остави безнаказан и е наела мастита адвокатка, за да го осъди за обида и клевета. Тя заведе дело за 100 бона, но през изминалата година двамата си простиха и заровиха томахавките. Червенкова оттегли иска си срещу Евгени Минчев и сега двамата са приятели.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари