Ще й запорирам душата, само чакам нея и майка й да гъкнат!

0
Червенкова следи всяка дума на Албена Вулева и майка й
Червенкова следи всяка дума на Албена Вулева и майка й

Година след като бе наречена "дебела свиня", "кит" и "отблъскваща лелка", Ваня Червенкова успя да осъди водещата Албена Вулева.

Ваня заведе дело срещу нея и след малко повече от година решението на съда излезе в полза на бизнес дамата.

Решението на съда е устатата блондинка да заплати на бизнес дамата 1000 лв. за обидните квалификации, с които си позволи да нарече Ваня в своя статия в електронна медия. През март месец миналата година Вулева нарече Червенкова с редица отблъскващи епитети, за които днес си плаща. Нещо повече, в писанията си Албена засегна атентата, в който се опитаха публично да убият Ваня пред очите на дъщеря й Никол.

"Мога да преглътна обидите, с които ме нарече, но не мога да приема думите й, че съжалява, че убийците ми не са успели да постигнат целта си. Няма как да не ме заболи!" - сподели Червенкова, категорична, че Албена заслужава единствено игнор от обществото, предаде България Днес.

"Моята цел не е да взема каквото и да е от Вулева, защото тя няма и какво да ми даде. Целта ми е да накарам това подобие на журналист да спре да си прави пиар на гърба на хората. Ще й запорирам душата!" - отсече още разстроено Ваня.

Бизнес дамата заяви още, че следи всяка дума на Албена и майка й Людмила Захажаева. Червенкова е готова да заведе още дела само ако някоя от двете си позволи отново да я засегне.
"Чакам ги да кажат нещо и отново ще насоча силите си срещу тях. Ще ги съсипя" - непоколебима в решението си е Ваня.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари