Ваня Червенкова ще съди Албена Вулева

0
Срещата в съда изглежда е неизбежна, защото Вулева и майка й Людмила Захажаева също се заканват на устата бизнес дама
Срещата в съда изглежда е неизбежна, защото Вулева и майка й Людмила Захажаева също се заканват на устата бизнес дама

Бизнес дамата Ваня Червенкова е решила да съди водещата Албена Вулева, призна самата тя пред "България Днес".

"В момента съм в чужбина, но моите адвокати вече са задействали процедурата по обвинението и Албена Вулева ще си получи заслуженото за всички грозни клевети, които изговори по мой адрес" - разказа пред вестника Червенкова.
Тя е ядосана на определението на Вулева, че продължава "да е същата свиня" въпреки диетите, които спазва. Факт е, че наскоро Ваня се похвали с диетата си, с която смъкна повече от 20 кг.

"Някакъв кит е спрял да е кит и вече е хипопотам - и какво от това, питам аз?", "Тя си е все същата свиня, която кротко си чака Коледата". Това са само част от коментарите на Вулева, които вбесиха Червенкова.


Водещата първа обяви война на Червенкова

Двете са във война още от предаването "ВИП брадър" и оттогава не спират да се обиждат. Срещата в съда изглежда е неизбежна, защото Вулева и майка й Людмила Захажаева също се заканват на устата бизнес дама.

Захажаева иска да изкопчи най-малко 10 000 лв. от Червенкова. Според Вулева и родителката й Ваня ще си плати скъпо за това, че си е позволила да коментира бащата на водещата и отношенията му с Людмила по време на брака им.

Захажаева също е готова за дело

"Няма за какво да ме осъдят, защото се пазят видеата от коментарното шоу и аз мога да докажа правотата си - категорична бе Червенкова пред вестника. -
Не те мен ще осъдят, а аз тях и най-вече Албена Вулева, която малко преди Великден ме нападна по толкова грозен начин. Това няма да се размине" - допълва още тя.

Диетата ми не убива!

Диетата, с която Ваня Червенкова свали голяма част от излишните килограми, предизвика дълга дискусия из родните форуми, че спазването й е изключително опасно за организма.

Припомняме, че въпросната диета е на принципа на разделното хранене и се спазва 12 дена.

Докато мрежата бълва както от положителни, така и от крайно негативни коментари по повод този метод за вталяване, бизнес дамата категорично отрече да е имала каквито и да било странични ефекти.

"Диетата дори е полезна и неслучайно я наричат "докторска", защото има случаи, в които се спазва, преди човек да влезе в болница. Няма как да е вредна, тъй като човек си набавя всичко, необходимо за организма" - обясни Червенкова.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари