Вън нелегалните имигранти от България!

1
Национална съпротива - Вън нелегалните имигранти - ислямисти от България
Национална съпротива - Вън нелегалните имигранти - ислямисти от България

На 21.11.2015 от  17:00 часа (пилоните на НДК), „Национална Съпротива” за втори път организира протестно шествие под надслов “Вън нелегалните имигранти от България!”.

Целите ни остават същите както преди:

1. Оставка на марионетното правителство на Бойко Борисов!
2. Приемане на закон, който да преследва чуждите агенти които рушат устоите на България прикрити под формата на НПО-та и фондации!
3. Оставка на недоразумението Плевнелиев!
4. След като възпирането на нелегалните имигранти е невъзможно за управляващите. Ние желаем да получим правомощие за създаването на доброволчески дружини, които да пазят границата от пришълци и врагове.

Шествието ще започне от Пилоните на НДК и ще продължи до Съдебната палата, където ще изразим нашето несъгласие с действията на прокуратурата, която се е превърнала в маша на БХК и вместо да ги преследва, като анти-българска организация се е превърнала в тяхна пионка.

От там ще продължим до Народното събрание, където ще поискаме сметка от политическата клика, която вече 70 години предава националния интерес в полза на чужди държави, а сега с действията си ясно ни показват, че са решили окончателно да решат „Българският въпрос“ като ни превърнат в мултинационална коака.

45 години комунизъм и 26 години демокрация стигат! ВРЕМЕ Е ЗА СВОБОДНА, СУВЕРЕННА И НАЦИОНАЛНА БЪЛГАРИЯ , КЪДЕТО ЕДИНСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС КОЙТО ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВА ЩЕ Е БЪЛГАРСКИЯ!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари