Вълшебен микс за супербърз метаболизъм

2
Миксът от зелен чай, канела и дафинови листа е възможно най-ефективната комбинация от съставки, които стимулират загубата на тегло
Миксът от зелен чай, канела и дафинови листа е възможно най-ефективната комбинация от съставки, които стимулират загубата на тегло

Талията се оказва една от най-трудните зони за моделиране.

От обиколката ѝ се интересуват и двата пола, но най-вече дамите, особено когато наближава топлият сезон. Ако заложите на чай, няма да сбъркате, защото чаят има много полезни свойства, информира viaranews.com.

Ароматната топла напитка умее с един замах да прочисти, да стопли и да освежи организма. Определени чайове пък съдействат и за лишаването от няколко досадни килограма, особено тези, които са се лепнали в най-трудните зони, измежду които е и талията.

Миксът от зелен чай, канела и дафинови листа е възможно най-ефективната комбинация от съставки, които стимулират загубата на тегло.
Чудната смес ще се отрази благоприятно и на настроението ви, защото вкусът й не отстъпва по нищо на качествата. Ще забравите за проблемите и с метаболизма, и с хранителния процес.

Как да си приготвите вълшебния чай и защо ароматните му съставки свалят така бързо подкожната мазнина?

Нужни са ви 800 мл вода, 1 пръчица канела, 1 с.л. зелен чай и 3 дафинови листа. Ще приготвите чая много лесно. Първо изчакайте водата да заври. След това добавете пръчицата канела, дафиновите листа и 1 супена лъжица зелен чай на прах. Оставете сместа да се запари за около четвърт час. Разделете количеството на три части, като първата чаша от този лечебен чай изпийте сутрин, най-добре на празен стомах. Останалите две чаши изпийте до края на деня, отново преди всяко основно хранене.

Няма да мине много време, когато с радост ще усещате, а и ще виждате резултатите в огледалото. След три месеца ще сте вече във форма.

Основна роля за бързото отслабване се дължи на канелата и дафиновия лист. Тези две съставки в чая подобряват храносмилателната функция и по този начин помагат от тялото да се изгорят повече мазнини. За ползата от зеления чай говорят почти всички диетолози. Той ускорява метаболизма и способства за изгарянето на повече калории при едно и също количество храна. Употребата на зелен чай ефективно намалява мастните наслоения в областта на корема.

Ако искате резултатите ви да бъдат светкавични, освен чая включете в дневния си режим и умерена физическа активност. Лека гимнастика сутрин, разходка в парка или прибиране пеш ще ви свършат чудесна работа, в случай че не спортувате редовно.

Чаят не се препоръчва при бременност или по време на кърмене. Също така не трябва да го приемат и хора, които страдат от обострен колит.

Източник: viaranews.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари