Валери цъфна по пищов в нов секс чат

0

Ново сръбско коте показа половия член на футболиста Валери Божинов, след като изпрати до родна електронна медия извадка от сексчат.

Като гарнитура към това лъснаха гола снимка на българския коцкар до кръста и още една нецензурна, на която се вижда неговият меч, пише България Днес

От разговора с надарената Тияна Стоянович личи как Валери проявява интерес към девойката. Той споделя телефонния си номер. Веднага след това праща фотос на своя фалос.

Според медията, пуснала компромата, младата сръбкиня сама е разпространила скандалния сексчат, а това не е първият случай, когато Валери показва достойнството си на свои почитателки.

"Не е моят - категоричен беше Валери Божинов пред свой близък приятел. - Никога не съм имал интимни отношения с нея. Познаваме се. Това е монтаж."

Не е ясно как се е появил фамозният разговор и кой стои в основата на поредната гавра с името на футболиста. Това не е първият случай, в който името на нападателя е замесено в сексскандал. Божинов не отрече сексчат с млада студентка. Оттам тръгна и прословутото обръщение "малко коте".

В момента голмайсторът на "Партизан" е гадже с друга красива сръбкиня - Биляна Дол-Йенич. Двамата не се крият и излизат заедно из заведения в Белград.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари