Валери Божинов се завръща в българския футбол

0
Божинов ще води атаката на "Добруджа", но ще направи и своите първи стъпки в треньорската професия
Божинов ще води атаката на "Добруджа", но ще направи и своите първи стъпки в треньорската професия Снимка: Sportal.bg

Божинов ще води атаката на "Добруджа", но ще направи и своите първи стъпки в треньорската професия

Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на "Добруджа" в началото на следващата седмица и ще стане част от отбора. Това съобщи лично президентът на клуба Йордан Йорданов за радио „Добруджа“, а освен това и официалната страница на клуба сподели новината, съобщава Sportal.bg.

Бившият футболист на Ювентус, Манчестър Сити и Левски има шанс да води атаката на Добруджа, но ще направи и своите първи стъпки в треньорската професия. Припомняме, че главен треньор на втородивизионния тим е доведеният баща на Божинов - Сашо Ангелов.

Валери ще бъде в треньорския щаб на Ангелов заедно с помощник-треньора Стефан Славов. Директорът на детско-юношеската школа на Добруджа замени на тази позиция Мирослав Начев. След есенния полусезон той се раздели с жълто-зелените и се завърна в Черноморец (Балчик).

Първата тренировка на Добруджа за годината ще се проведе в сряда, от 14.00 часа, на стадион „Дружба“ в Добрич и ще бъде отворена за феновете. Очаква се 5 нови попълнения да започнат подготовка с отбора, като на този етап Йордан Йорданов издаде, че те идват от „Левски“, ЦСКА 1948 и от чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари