Валери Божинов има трето дете!

0
В личния живот на Божинов е настъпила пълна каша, в която той все по-често затъва
В личния живот на Божинов е настъпила пълна каша, в която той все по-често затъва

Най-новата тръпка на Валери Божинов се оказа не поредната спътничка в живота му, а колегата му Иван Бандаловски.

Двамата са съотборници в сръбския Партизан, но са неразделни не само на терена, а и в живота.  

Валери и Иван станали толкова близки, че живеят в общ дом в Белград, а Божинов се грижи за Бандаловски повече, отколкото за собствените си деца. Експартньорът на Алисия и Николета плащал сметките на съотборника си, водел го на вечери, купувал му маркови дрехи и задоволявал всяка негова прищявка, разкрива Галерия.

В общия им дом често гостували известни белградски бръмчалки, сред които и силиконката Биляна Дол, която е с 10 години по-голяма от Божинов и напоследък има специално място в сърцето му. 

Вниманието, с което Валери обгрижва Бандаловски, е странно на фона на пренебрежението, което проявявал напоследък към сина си Валери от певицата Алисия и дъщеричката си Никол от водещата Николета.

Божинов не се яви и на последния рожден ден на момиченцето, който то отпразнува преди време. Тогава подарък за сестричката си донесе малкият Валерко, който бе доведен на празника от дядо си.

По всеобщо мнение в личния живот на Божинов е настъпила пълна каша, в която той все по-често затъва, коментират запалянковци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари