Божинов се разплака

0
Трогателно сбогуване на Божинов с “Партизан
Трогателно сбогуване на Божинов с “Партизан

Валери Божинов многократно демонстрира, че се чувства прекрасно в Белград, с автоклипове, в които изпълняваше популярен сръбски хит, и затова бе нормално да се разчувства на сбогуване с “Партизан”.

31-годишният нападател, който премина в китайския втородивизионен “Мейджоу Хака”, пристигна в базата на гранда, където отборът бе на лагер преди мача с “Борац”, пише 24 часа.

По време на вечерята Божинов говори пред съотборниците си и не се сдържа и се разплака. Треньорът на “гробарите” Марко Николич също се просълзи на сбогуване с Божинов. Той рита година и половина за “Партизан”. С този тим нападателят спечели първия трофей в кариерата си - купата на Сърбия. Божинов вкара 25 гола в 67 мача във всички турнири за “гробарите”.

В същото време стана ясно, че Божинов ще играе с номер 10 в “Мейджоу Хака”. На 4 март българинът трябва да направи неофициален дебют за китайския тим в контрола на клубната му база.

Седмица по-късно стартира кампанията във второто ниво на футбола в най-многолюдната страна в света. “Мейджоу Хака” приема “Далиен”. За гостите преди години играха бившите национали Мартин Камбуров, Калоян Караджинов и Зоран Янкович. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари