В Русе се проведе фестивалът „Талантът възраст няма”

0

Днес, 22.10.2016 г., в Зала „Филхармония” се проведе традиционния фестивал на любителското творчество „Талантът възраст няма”, организиран от Съюз на пенсионерите 2004 Русе.

В програмата взеха участие художествени колективи на възрастните хора от Русенска област, от крайдунавските градове – Свищов, Силистра, Тутракан и Гюргево.

Събитието уважиха г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе, г-жа Мариела Личева, директор на Дирекция „Здравни и социални дейности” в община Русе, областното ръководство на Съюза, много гости и приятели на участниците.

Г-н Йордан Казаков, председател на Съюз на пенсионеите 2004 Русе поздрави с добре дошли присъстващите и откри 20-тото издание на фестивала.

Заместник областният управител връчи поздравителен адрес от името на доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе на г-н Казаков, в който се казва: „Всички, които днес сте участници в този пъстър музикален празник  сте доказателство и пример за дух, отдаденост и заразителна енергия, които проявявате въпреки годините. Приемете искреното ми уважение и възхищение за мъдростта, благородството, труда, опита и вярата, с която посрещате всеки нов ден. Убеден съм, че и занапред ще продължите с любов и ентусиазъм да раздавате себе си и да внасяте красота, настроение и радост в ежедневието на възрастните хора! ”.

Г-н Колев изрази своето уважение и възхищение към всички хора от третата възраст, които с ентусиазъм и енергия съхраняват традициите и българщината, както и възпитават в добродетели младото поколение.

Последва богата музикална програма, на която се наслади многобройната публика в залата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари