Разглеждат делото за катастрофата край Сръбчето, при която загинаха двама ученици

2
Деница и Батуан бяха възпитаници на Гимназията по икономика в Русе
Деница и Батуан бяха възпитаници на Гимназията по икономика в Русе

Деница Данчова и Батуан Федаилов от Сливо поле бяха възпитаници на Гимназията по икономика в Русе

На 22 май от 9:30 часа в Окръжен съд - Русе ще продължи разглеждането по същество на НОХД 627/2023. Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Русе, с който две лица са обвинени, че на 28 януари 2020 г. в района на "Сръбчето", по пътя Русе - Силистра, в посока Мартен, при управление на МПС, в нарушение на правилата за движението по пътищата, при условията на независимо съпричиняване, са причинили средни телесни повреди на две лица и смърт на две лица.

По време на предното заседанието бяха изслушани част от свидетелите, както и някои от вещите лица. В предстоящото заседание ще бъдат изслушани вещи лица, изготвили автотехнически експертизи и ще бъдат разпитани останалите свидетели.

Съгласно чл. 16 от НПК подсъдимият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари