Утре се навършват 6 месеца от войната в Украйна

0
На 24 август Украйна се готви да чества своя Ден на независимостта
На 24 август Украйна се готви да чества своя Ден на независимостта Снимка: Фейсбук

Утре се навършват 6 месеца от руската агресия

Също така на 24 август Украйна се готви да чества своя Ден на независимостта. На тази дата през 1991 година страната се отделя от Съветския съюз и става независима държава.

Заради опасността от нови тежки нападения и провокации заради празника от руска страна президентът Зеленски забрани официалните чествания, информира bTV.

В Харков е в сила полицейски час заради непрекъснатите руски бомбардировки. Към днешна дата близо една пета от територията на страната е под руски контрол.

Франция е дълбоко привързана към правилата в международните отношения от края на Втората световна война. И поради тази причина Франция подкрепя независимостта, суверенитета и териториалната цялост и ще продължава да го прави докрай“, заяви президентът Еманюел Макрон.

На международен дискусионен форум и турският президент Реджеп Тайип Ердоган потвърди позицията, че Крим трябва да бъде освободен и върнат на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ники
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=182710194162362&set=a.167534829013232 къде беше тогава Франция да изрази своето недоволство от ,агресора хаха смях исказвали мнение ,знаете къде да си го заврете господа хамериканци вашето мнение ,агресори ,манипулатори
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари