Унищожен е склад със 100 000 тона авиационно гориво на украинската армия

12
Депото се намира в централна Украйна
Депото се намира в централна Украйна

Депото се намира в централна Украйна

Руското министерство на отбраната съобщи, че е унищожило депо в централна Украйна, в което са се съхранявали над 100 000 тона авиационно гориво, предава NOVA.

Близо до село Смила в Черкаска област беше унищожен склад за гориво, където се съхраняваха повече от 100 000 тона авиационно гориво за украинските военновъздушни сили“, каза министерството на отбраната в ежедневния си брифинг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Даскале
    Съблечи ватенката.
  • 3
    10
    daskal
    сащ е агресор!
  • -13
    9
    Ха-ха-ха
    Поредните фалшиви новини, които ДунавпроZ разпространява за радост на рушлямските тролчета! Жалка картинка!
  • 1
    8
    daskal
    Браво, че сащ запали горивото на усрайна! Така се постига диверсификация! Разбира се, че сащ е агресор дори към партньорите си! Както казват сащниците - "нищо лично, но е само бизнес!"
  • -8
    7
    Копейкин
    Ватниците взривяват складове с гориво, но пък за сметка на това техните самолети падат един след друг като узрели круши. Великите "асове" на Блатная или умират при тези авиокатастрофи /последния случай/, или катапултират, но пък избиват 15 ватника в техните домове. Така е - самая "славная и могучая" армия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари