Уникална кражба в "Кауфланд" достойна за Гинес

4
Дотам ли я докарахме да крадем на пет курса едно левче
Дотам ли я докарахме да крадем на пет курса едно левче

Невероятна изобретатилност проявяват крадци в Бургас, но последната си е направо за Гинес, оплака се Здравко Коцев в свой сигнал до медиите в Бургас.

Самият той станал жертва на наглед безсмислена кражба в "Кауфланд", която му струвала повече нерви, отколкото пари, съобщава „Флагман”.

„Детето ми имаше рожден ден, съпругата ме изпрати бързо за няколко продукта, които беше забравила за тортата, а самият аз също бързах за работа. Връхлетях в магазина и докато четях етикетите на нишестетата, за да открия това, което ми бе поръчано, количката ми за пазаруване изчезна.

Бях я оставил в началото на щанда, за да не преча на другите хора, които си избираха стока оттам. В първия момент си помислих, че е станала грешка, някой е взел моята и е оставил своята. Но друга нямаше наоколо. Учудих се какво крадат, след като в количката нямаше нито една стока, нито пък бях оставил якето си, или чантата с парите. После се сетих, че в нея има някакви жалки 20 стотинки, които съм сложил, за да я отключа и да я ползвам.

Всичко това ми струваше пълна обиколка на целия магазин, минаване през касите, излизане, търсене на стотинки, взимане на нова количка и отново щурм на нишестетата и какаото. И пак обратно към касите.

Нямаше да се оплача, ако не видях още няколко души, които се лутаха напред назад също със загубени колички. А крадецът пък трудно може да се открие, защото как ще докажеш коя количка чия е? Дотам ли я докарахме да крадем на пет курса едно левче”
, пита възмутеният гражданин, който закъснял и за работа, докато препуска из магазина.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари