Униформи за полицаите за година напред е лека хипербола!

0
Не е вярно, че има пълни складове, които да решат проблема с униформите за година напред
Не е вярно, че има пълни складове, които да решат проблема с униформите за година напред

"Не е вярно, че има пълни складове, които да решат проблема с униформите за година напред."

Това каза председателят на УС на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) Валентин Попов, по време на пресконференция във връзка с кризата в системата и бъдещите действия на синдиката, коментирайки изказване на вътрешния министър Валентин Радев, че има пълни складове с униформи за служителите на МВР, предаде Агенция „Фокус“.

Имахме идея да поканим медиите, за да потърсим тези складове заедно някъде из Симеоново“, коментира той. „Едни складове в момента са в процес на преместване някъде в посока Симеоново, но те не работят“, посочи Валентин Попов и уточни, че тези складове сега започват да се зареждат със зимни униформи.

Униформи за година напред е лека хипербола“, коментира той. „Дори да раздадат още утре по 6 комплекта униформи на колегите, това по никакъв начин няма да ги овъзмезди за парите, които са давали години наред“, посочи Валентин Попов. „До миналата година министерството по официални данни на същото министерство дължеше на служителите си униформено облекло на стойност някъде от порядъка на 30 млн. лева“, каза още той.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари