Служителите в МВР са в готовност за протест

1
Искат минимум 10% увеличение на основните заплати
Искат минимум 10% увеличение на основните заплати Видео: NOVA

Синдикалната федерация на служителите в МВР иска минимум 10% увеличение на заплатите

Синдикалната федерация на служителите в МВР е в готовност за протестни действия от 4 юли. Причината - в проектобюджета не е предвидено увеличение на заплатите на полицаите, предава NOVA.

По думите им предложеният разчет не само не се стреми да мотивира служителите на реда, а и в него не се отчитат проблеми като липсата на работещи в системата, технологичното изоставяне, или липсата на качествени униформи.

Синдикатът на МВР определя това като "гавра със служителите", а исканията им са за минимум 10% увеличение на основните заплати във ведомството".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Пффф
    Няма никакви тайни, никакви конспираци, данните са публични и достъпни. България е страната с най много полицаи на глава от населението в ЕС. Трябва да полюбопитствам в световен мащаб къде сме, но със сигурност ще сме в челната десятка.
  • 8
    9
    Футуролог
    Да си представим, че българската полиция изчезне като с магическа пръчка моментално. Ще има към месец хаос. И после хората ще се самоорганизират. И повярвайте, няма да има кражби от вили, апартаметни и коли. Наказанието ще е в същата секунда.
  • 4
    8
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Който отиде на протест , да му връчват заповед за уволнение. Полза от много полиция няма за народа, хем плаща повече, хем го държат в подчинение. Полицията е в услуга на престъпното задкулисие, щото ги е страх от народен бунт, страх ги е от народен бунт защото знаят, че управляват некадърно!
  • 8
    7
    Сметалото
    Ню Йорк, население към 9 милиона. Полиция около 23 000. Москва, население към 12 милиона, полиция около 10 000. България, население към 6 милиона, полиция към 70 000. Нещо сметките са смущаващи.
  • 5
    6
    Ченгеджийчо
    Тея ченгета защо въобще вземат заплати, след като не произвеждат нищо?! Не произвеждат никакъв полезен продукт за никого. Един полицай дали днес ще си разкарва шкембето напред-назад, или няма да си го разкарва, полза няма за никого. Парите за техните заплати първо трябва да им ги заработи някой наистина работещ , който наистина произвежда някакъв продукт и после държавата трябва да вземе тези пари от работещия и да ги даде на тюфлеците в полицията.... Като искат 10% увеличение на заплатите, ченгетата първо да покажат план за 10% съкращение на персонала...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари